Työ- ja elinkeinoministeriö
Company details
Mini- search
Slogan

Yrittäjän selfie

Yritys-Suomi-verkostoon kuuluvat organisaatiot voivat ehdottaa yrittäjiä tähän sarjaan. Näin varmistetaan, että kyseessä on yritys, joka sopii kannustavaksi esimerkiksi julkishallinnon verkkopalveluun ja Yritys-Suomen toimintamalliin.
Yritys-Suomen verkkotoimitus pidättää itsellään päätösvallan ehdotettujen yritysten mukaan ottamisesta.

Info about new version
Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua vuoden 2017 aikana.
Lue lisää Tutustu Suomi.fin kehitysversioon
Notification

Selfiessä Sami Halonen

 
 

Keitä olette ja mitä teette?

Höyry on Rovaniemellä pääpaikkaa pitävä digi- ja mainostoimisto. Rovaniemen lisäksi meillä on toimipisteet Oulussa ja Kittilässä. Toimintamme on keskittynyt kahteen päätoimialaan, mainostoimistopalveluihin ja ohjelmistoihin. 
 
Teemme yrityksille projektiluonteisesti ilmeitä ja brändin kehittämiseen liittyviä töitä sekä www-sivustoja. Lisäksi toimimme yritysten kumppanina markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa. Ohjelmistojen valmistus tarkoittaa laajempia verkkopalveluita, asiakasyrityksen digitaalisten työkalujen suunnittelua ja toteutusta sekä mobiiliapplikaatioiden toteutusta. 
 
Yrityksessä on töissä kolme yrityksen omistajaa ja viisi työntekijää. Asiakkaitamme on eniten Lapissa ja Pohjois-Pohjanmaan alueella, mutta kasvavassa määrin myös muualla Suomessa. 
 

Miten sinusta tuli yrittäjiä?

Olen ollut yrittäjä vuodesta 2009 alkaen. Yrittäjäksi ryhdyin, kun eteen tuli mahdollisuus rakentaa bisnestä oman osaamisen myymisen ympärille. Vuonna 2013 yritykseen tuli osakkaaksi myös Jussi Tuoma ja Kalle Tapio. Siitä lähtien yritys on tarjonnut nykyisiä palveluita.

Millainen olet ihmisenä?

Voisi sanoa, että aika tavallinen kaveri, toki pidän paljon työnteosta ja se on iso osa elämää. Olen sosiaalinen visionääri ja nopea päätöksentekijä. 
 

Mikä on mottosi?

Eiköhän se onnistu.

Millaisella asenteella mielestäsi pärjää yrittäjänä?

Asenteen pitää olla jämerä ja periksi antamaton, mutta toisaalta aina pitää kokeilla ja uskaltaa tehdä myös virheitä ja niiden myötä kohdistaa strategia taas uuteen suuntaan. Yrittäjän pitää olla yrityksen eturintamassa ja asenteesta pitää huokua hyvä itseluottamus tekemäänsä kohtaan. 
 

Terveisesi yrittäjyyttä harkitseville?

Yrittäjyys on elämäntapa. Rakenna liiketoiminta niin, että saat kasvatettua toimintaa, äläkä tyydy työllistämään vain itseäsi. Verkostoidu paljon – yrittäjälle jopa ammattitaitoa tärkeämpää on tuntea paljon ihmisiä. Kontaktien kautta saat asioita eteenpäin ja tietenkin kauppaa. 
 
Muista kerätä ympärillesi myös luottoihmiset joiden kanssa voit puhua yrittämisestä ja yrityksen pyörittämisestä. Yrittäjäkollegoiden lisäksi voit kysyä apua eri alojen asiantuntijoilta. Kaikkia kuoppia ei kannata koluta ja mäkiä yksin kiikkua. 
 

Mitä toivot tulevaisuudelta?

Olemme suuntaamassa vuoden 2018 aikana kansainvälisille markkinoille omilla tuotteilla. Toivon, että tämä projekti onnistuu ja saamme synnytettyä yritykseen palveluiden myynnin lisäksi täysin uuden ja kannattavan liiketoimintaosion.

 

   

Yrittäjän selfiessä Sami Halonen

Yrittäjä: Sami Halonen

Yritys: Digi- ja mainostoimisto Höyry 

Toimiala: Mainostoimisto, Ohjelmistojen suunnittelu ja valmistus

Perustettu: 2013

Henkilömäärä: 8

Nettisivut: www.hoyry.net

 

 

 


Näytetään tulokset 1 - 1 / 29
Merkintöjä per sivu 1
jostakin 29
 
Content
Content
Seutuzone
Otsikko

Karttakuva
Seutuesittely
Karuselli
Bannerit
Linkit
Yhteystiedot
Nosto
Tapahtumat lista
Noutaja
Tiedotteet
Zone1
Title
Blog
Blog
Video
Blog
Blog
Static social
FB + text