Työ- ja elinkeinoministeriö
Company details
Mini- search
Slogan

Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua vuoden 2017 aikana

Info about new version
Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua tammikuussa 2018.
Lue lisää Tutustu Suomi.fin kehitysversioon
Content
Content

Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua vuoden 2017 aikana

Eri kohderyhmiä yhdessä osoitteessa palveleva sivusto korvaa yrityssuomi.fin lisäksi kansalaisille tarkoitetun Suomi.fin sekä viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Kokonaisuudessaan uusi verkkopalvelu avataan tuotantokäyttöön vuoden 2018 alussa. Palvelun löydät osoitteesta www.suomi.fi.

Uuden verkkopalvelun yrityksille suunnattu osio tulee entiseen tapaan sisältämään tietoa yritystoiminnan eri vaiheista. Se auttaa käyttäjää niin yrityksen perustamiseen kuin kasvuun ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tietosisällön yhteyteen nostetaan aiheeseen tarjolla olevia palveluja, jolloin ne muodostavat yhden selkeän kokonaisuuden.  

Uusi verkkopalvelu tarjoaa tunnistautuneelle käyttäjälle myös pääsyn häntä koskeviin rekisteri- ja muihin tietoihin sekä mahdollistaa sähköisen viestinvälityksen viranomaisten kanssa. 

Oma Yritys-Suomen verkkotyötila ja sähköiset työkalut tulevat käytettäviksi uudessakin verkkopalvelussa. Niiden osalta suunnittelu ja toteutus ovat vielä kesken.

Uuden verkkopalvelun kehittäminen on osa valtiovarainministeriön kansallista palveluarkkitehtuuriohjelmaa vm.fi/palveluarkkitehtuuri. Ohjelman tavoitteena on yksinkertaistaa ja helpottaa kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen asiointia viranomaisten kanssa ja tehdä siitä entistä turvallisempaa. Tutustu kansallisen palveluarkkitehtuurin kokonaisuuteen esuomi.fi-sivustolla.

 

Työ- ja elinkeinoministeriön verkkosivuilta löydät "Yritys-Suomesta Suomi.fihin" - muutosviestinnän uutiskirjeet, joissa kerrotaan Yritys-Suomen tulevista muutoksista ja Suomi.fi-palvelujen kehittymisestä. Muutosviestinnän uutiskirjeen voi tilata sähköpostitse osoitteesta yrityssuomesta.suomifihin@tem.fi
Uutiskirjeellä tavoitellaan pääasiassa julkisten yrityspalvelujen parissa toimivia tahoja, henkilöitä ja organisaatioita.
 

Seutuzone
Otsikko

Karttakuva
Seutuesittely
Karuselli
Bannerit
Linkit
Yhteystiedot
Nosto
Tapahtumat lista
Noutaja
Tiedotteet
Zone1
Title
Blog
Blog
Video
Blog
Blog
Static social
FB + text