Työ- ja elinkeinoministeriö
Company details
Mini- search
Slogan

Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua vuoden 2017 aikana

Info about new version
Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua vuoden 2017 aikana.
Lue lisää Tutustu Suomi.fin kehitysversioon
Content
Content

Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua vuoden 2017 aikana

Eri kohderyhmiä yhdessä osoitteessa palveleva sivusto tulee yrityssuomi.fin lisäksi korvaamaan kansalaisille tarkoitetun nykyisen Suomi.fin sekä viranomaisille palveluja kokoavan Suomi.fin Työhuoneen. Kokonaisuudessaan uusi verkkopalvelu avataan tuotantokäyttöön vuoden 2017 loppuun mennessä. Palvelusta on julkaistu kehitysversio osoitteessa http://beta.suomi.fi.

Uuden verkkopalvelun yrityksille suunnattu osio tulee entiseen tapaan sisältämään tietoa yritystoiminnan eri vaiheista. Se auttaa käyttäjää niin yrityksen perustamiseen kuin kasvuun ja kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. Tietosisällön yhteyteen nostetaan aiheeseen tarjolla olevia palveluja, jolloin ne muodostavat yhden selkeän kokonaisuuden.  

Uusi verkkopalvelu tarjoaa tunnistautuneelle käyttäjälle myös pääsyn häntä koskeviin rekisteri- ja muihin tietoihin sekä mahdollistaa sähköisen viestinvälityksen viranomaisten kanssa. 

Oma Yritys-Suomen verkkotyötila ja sähköiset työkalut tulevat käytettäviksi uudessakin verkkopalvelussa. Niiden osalta suunnittelu ja toteutus ovat vielä kesken.

Uuden verkkopalvelun kehittäminen on osa valtiovarainministeriön kansallista palveluarkkitehtuuriohjelmaa http://vm.fi/palveluarkkitehtuuri. Ohjelman tavoitteena on yksinkertaistaa ja helpottaa kansalaisten, yritysten ja yhteisöjen asiointia viranomaisten kanssa ja tehdä siitä entistä turvallisempaa. Tutustu kansallisen palveluarkkitehtuurin kokonaisuuteen esuomi.fi-sivustolla https://esuomi.fi/.

Seutuzone
Otsikko

Karttakuva
Seutuesittely
Karuselli
Bannerit
Linkit
Yhteystiedot
Nosto
Tapahtumat lista
Noutaja
Tiedotteet
Zone1
Title
Blog
Blog
Video
Blog
Blog
Static social
FB + text