Työ- ja elinkeinoministeriö
Company details
Mini- search
Slogan

Tietoa verkkopalvelusta

Info about new version
Yrityssuomi.fi uudistuu osaksi Suomi.fi-verkkopalvelua vuoden 2017 aikana.
Lue lisää Tutustu Suomi.fin kehitysversioon

Tietoa palvelusta

Yritys-Suomi on julkisten yrityspalveluorganisaatioiden yhdessä muodostama palvelu yrityksille ja yrittämisestä kiinnostuneille. Yrityssuomi.fi on käyttäjälle maksuton verkkopalvelu, joka tarjoaa tietoa ja palveluja yritystoiminnan käynnistämiseen, kasvattamiseen, kehittämiseen ja kansainvälistymiseen. Verkkopalvelu sisältää myös asiointipalveluja ja lomakkeita. Verkkopalvelusta on ruotsin- ja englanninkieliset versiot.

Verkkopalvelun sisällöntuotannosta vastaa verkkotoimitus. Sisällön kehittämiseen ja verkkopalvelun ajantasaisuuden ylläpitoon osallistuu lisäksi laaja kumppaniverkosto. Verkkopalvelulla on toimitusneuvosto, joka toimii erityisesti verkkoviestinnän asiantuntijana ja nostaa esille palvelun kehittämistarpeita.

Palvelukokonaisuutta koordinoi työ- ja elinkeinoministeriö. Yrityssuomi.fin verkkotoimitus on osa ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskusta (KEHA-keskus).

Verkkopalvelun ylläpitoon ja kehitykseen käytetään osin Euroopan sosiaalirahaston rahoitusta.

Yritys-Suomen verkkopalvelussa osa sisällöstä voi olla vain suomeksi. Verkkopalvelun sisältösivuilla esiintyy jonkin verran linkityksiä suomenkielisiin verkkosivuihin tai tiedostoihin, jos kyseistä sisältöä ei ole tuotettu ruotsiksi.

Lomakkeet Yritys-Suomen verkkopalvelussa

Yrityksille tarkoitetut lomakkeet ja asiointipalvelut on koottu Valtorin ylläpitämälle lomakealustalle (lomake.fi). Sieltä ne tuodaan näkyviin yrityssuomi.fi-palveluun erityisen siirtotiedoston avulla. Lomakkeiden sisältö ja oikeellisuus ovat lomakkeiden omistajien, eli ko. palvelua tarjoavien organisaatioiden vastuulla. Lomaketunnus ja vastuuorganisaatio ovat näkyvissä jokaisella lomakesivulla.

Linkittäminen ja selainsuositukset

Linkin Yritys-Suomeen voi vapaasti lisätä muille verkkosivustoille. Myös sen yksittäisiin sivuihin voi linkittää, kunhan ne aukeavat aina kokonaisina Yritys-Suomen sivustoon, jolloin käyttäjä ymmärtää siirtyneensä Yritys-Suomeen.

Sivuja voidaan käyttää yleisimmillä selaimilla, kuten Mozilla Firefox, Microsoft Internet Explorer, Google Chrome, Opera ja Safari. Joissakin kohdin ulkoasu saattaa poiketa tai jokin toiminto ei onnistu harvinaisemmilla tai vanhemmilla selaimilla.

Yritys-Suomi numeroina 

YRITYS-SUOMEN VERKKOPALVELUISSA (lokakuu 2017)

Yrityssuomi.fissä kävijöitä vuosittain

1 300 000

Oma Yritys-Suomi -palvelussa käyttäjiä

29 700

tutustumisversiossa 4290

Sisältösivuja

530

YRITYS-SUOMEN PUHELINPALVELUSSA

Yrityksille tarjolla olevia palveluja kuvattu

850

Puheluita vuosittain

21 000

Elinkeinotoiminnassa tarvittavia lupia ja ilmoituksia kuvattu

150

Palvelupyyntöjä sähköisellä lomakkeella

1 700

 

Chatin kautta annettu neuvonta

2 000

Lomakkeita ja asiointipalveluja

2 900

YRITYS-SUOMEN VERKOSTOSSA

Ulkoisia linkkejä

670

Valtakunnallisia organisaatioita

60

Seutukohtaisia sivustoja

68

Seudullisia organisaatioita kautta maan

560

 

Content
 
Seutuzone
Otsikko

Karttakuva
Seutuesittely
Karuselli
Bannerit
Linkit
Yhteystiedot
Nosto
Tapahtumat lista
Noutaja
Tiedotteet
Zone1
Title
Blog
Blog
Video
Blog
Blog
Static social
FB + text